بازاریابی دیجیتال به معنی استفاده از اینترنت و فضا و رسانههای آنلاین برای ایجاد ارتباط موثر با مشتریان و مشتریان بالقوه یک برند به منظور معرفی و آگاهی دهی درمورد برند خود و در نهایت فروش کالا و خدمات یک کسب و کار است.
۱- بهینه سازی موتور جستجو (SEO)
برای آموزش بازاریابی دیجیتال ، بهترین نقطه شروع سئو سایت است. وبسایتهایی که نتوانند در بهینه سازی موتور جستجو خود پر قدرت ظاهر شوند. محکوم به فنا هستند.
۲- بازاریابی محتوا
بازاریابی محتوا یکی از انواع بازاریابی نوین و یک استراتژی از پیش تعیین شده برای ایجاد محتوای جذاب، پیوسته، مرتبط و با ارزش افزوده است تا توجه مخاطبان هدف را به سمت یک کسب و کار جذب کرده و در نهایت با ایجاد حس اعتماد منجر به فروش می شود.
توجه به این نکته در هنگام استفاده از بازاریابی محتوا ضروری است که، هدف اصلی و مهم بازاریابی محتوا ایجاد حس اعتماد برای مشتریان است و نه فروش! لذا استفاده از این روش زمانبر بوده ولی کارایی آن در صورت به کار بردن صحیح این روش تضمینی خواهد بود.
Content Marketing و یا بازاریابی محتوا یکی از انواع روش های دیجیتال مارکتینگ است که استفاد هوشمندانه از این روش در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از کسب و کارهای کوچک و بزرگ بوده است؛ و روند رو به رشد این استفاده از این روش گواه موثر بودن آن است.
۳- بازاریابی موتور های جستجو (SEM)
در مقابل SEO که به صورت بدون هزینه و بر مبنای بهینه سازی محتوای سایت صورت می گیرد؛ SEM قرار دارد که به صورت پرداختی است.
به عنوان مثال در سیستم موتور جستجو گوگل (تبلیغاتی که تحت عنوان Adwords شناخته می شوند) لینک وب سایت ها در معرض نمایش قرار داده می شوند و در ازای هر کلیک هزینه مشخصی از حساب شارژ شدهی وبسایت کم می شود.
۴- تبلیغات کلیکی (CPC / PPC)
در توضیحات مربوط به آموزش بازاریابی دیجیتال “SEM”، از این نوع تبلیغات تحت عنوان یکی انواع روش های دیجیتال مارکتینگ که سیستم تبلیغاتی گوگل نیز از آن استفاده میکند، نام بردیم.
در این روش، بنا بر قرارداد هر کسب و کار در ازای هر کلیک بر روی لینک یا بنری که منتهی به وب سایتش می شود، مبلغ مشخصی به سایت لینک دهنده پرداخت می کند.
۵- ایمیل مارکتینگ
یکی از بهترین راههای تبلیغات و انواع بازاریابی نوین که یک کسب و کار با استفاده از آن می تواند به جذب مشتری برای فروشگاه اینترنتی خود بپردازد، ایمیل مارکتینگ است.
۶- بازاریابی شبکه های اجتماعی
بازاریابی شبکه های اجتماعی یعنی «استفاده از پلتفرم های شبکه های اجتماعی به منظور معرفی محصولات و خدمات» .
به طور خلاصه، همه ی ارتباطات با فالور ها، طرفدارن (Fans) و حتی رقبا در بستر شبکه های اجتماعی به منظور شناساندن و دادن آگاهی در مورد محصولات و خدمات شماست.
ولی توجه به ویژگی های متفاوت هر شبکه اجتماعی، شخصیت افراد حاضر در آن شبکه و تفاوت میزان علاقه آن ها به موضوعات متفاوت در هنگام انتخاب شبکه اجتماعی مورد نظر بسیار مهم است.
منبع : سایت https://learn-marketing.org